☑︎ laatste update: mei 2024

Fiverr is tegenwoordig waarschijnlijk de grootste marktplaats ter wereld voor onlinediensten.Misschien heb je gehoord dat sommige mensen ontevreden zijn over hun ervaring op dit platform.

Het klinkt misschien een beetje tegenstrijdig:

– ondanks dat het de meest populaire site is voor freelance diensten, is Fiverr niet geschikt voor iedereen.

Om het meeste uit dit platform te halen, zijn er een aantal dingen die je moet weten – ongeacht of je van plan bent te kopen of verkopen.

In deze handleiding hebben we al ons onderzoek en ervaring over Fiverr verzameld (zelf gebruiken we het sinds 2012) om de belangrijkste vragen te beantwoorden:

 • 🦄Waarin verschilt Fiverr van ander platforms?
 • 🛒Is Fiverr goed voor kopers en in welke gevallen?
 • 💵Als freelancer – doe je er verstandig aan om Fiverr te gebruiken?
 • 😎Wat is het grootste voordeel van het platform?

Een hint over dat laatste – het is niet de prijs!

Aan het einde van deze handleiding zullen we ook een kortingscode delen waarmee je een korting van 10% op je eerste Fiverr-aankoop krijgt (voor het geval u besluit dit platform te proberen).

Ah, ja, nog iets voordat we beginnen: “Fiverr” wordt gespeld met dubbel “r” (bedacht door de oprichters), maar als je zocht naar fiveer of fiver of zelfs fivver om hier te komen – geen probleem we hebben het over hetzelfde bedrijf.

Oké, laten we eens kijken:

Wat is Fiverr? Belangrijkste verschillen ten opzichte van andere platforms

Zoals we eerder hebben laten doorschemeren, is Fiverr geen standaard freelance marktplaats. Om er goed gebruik van te kunnen maken, moeten we eerst begrijpen hoe het werkt en wat er anders is.

Als warming-up laten we graag een paar feiten zien om de werkelijke omvang en reikwijdte van het Fiverr-platform duidelijk te maken:

Wat is Fiverr?

Echt heel indrukwekkend! Maar wat nog interessanter is, is dat Fiverr dankzij slechts drie ideeën zo enorm heeft kunnen groeien; ze klinken nu vrij logisch, maar waren in 2010 vrij uniek:

 • “Een dienst als product” – een nieuwe benadering voor het standaardiseren van freelance services, inclusief de prijs, de hoeveelheid en de duur van het werk. Kopers zijn meteen verkocht op de manier waarop Fiverr hun leven vereenvoudigde.
 • Door standaardisatie krijg je een model waarbij het werk naar freelancers komt, niet andersom. Met andere woorden, kopers worden aangemoedigd om specifiek te zoeken naar wat ze nodig hebben in de uitgebreide catalogus van Fiverr met behulp van geavanceerde filters.
 • Er zijn ook vrijwel geen beperkingen verbonden aan de verschillende diensten die via het platform kunnen worden aangeboden – van het ontwerpen van een logo en het schrijven van een e-book tot het opnemen van je tekst met de stem van Trump – zolang het legaal is en online kan worden afgeleverd, zul je het vinden op Fiverr.

Al het bovenstaande heeft er toe bijgedragen dat Fiverr onverslaanbare prijzen kan bieden – in feite komt de naam van het platform voort uit het feit dat elke service in de eerste jaren van zijn bestaan precies $5 kostte:

Fiverr beta

De eerste versie van Fiverr (2010). Bron: archive.org

Natuurlijk is het niet realistisch om elk denkbare service voor $5 aan te bieden en fatsoenlijke kwaliteit te verwachten – dus is Fiverr in de loop der jaren geëvolueerd:

 • De vereiste van $5 werd versoepeld om ruimte te maken voor betere en gevarieerdere aanbiedingen. Freelancers konden nu meer rekenen voor complexere diensten, maar efficiëntie en lage prijzen waren nog steeds de prioriteit.
 • Fiverr Pro ging nog een stap verder en werd geïntroduceerd als een verzameling van de beste freelancers, zorgvuldig uitgekozen en vooraf geverifieerd door het Fiverr-personeel (meer daarover – in de volgende sectie).

Ondanks alles blijven de basisprincipes van Fiverr tot op de dag van vandaag hetzelfde: standaardisering van diensten, vernieuwing aanmoedigen en het bieden van een enorme variëteit.

Je kunt wel raden hoe dit de kopers beïnvloedt!

Hoe KOOP je op Fiverr

(Psst!.. als je een freelancer bent en alleen diensten op Fiverr wilt aanbieden , ga dan gerust verder met het gedeelte over verkopers)

Waarschijnlijk is de grootste zorg van elke nieuwe koper op Fiverr dat de resultaten van een te lage kwaliteit zijn voor het geld.

Laten we eens kijken naar een aantal tactieken om dit risico te minimaliseren.

We willen ons voornamelijk concentreren op het standaardproces van Fiverr (= “dienst als product”) dat werd beschreven in het vorige hoofdstuk. Allereerst de zoekopdracht:

1. Maak verstandig gebruik van de filters

Als je een vrij standaard dienst nodig hebt (zoals het schrijven van een artikel of het ontwerpen van een logo), kunt je eenvoudig beginnen met de vooraf ingestelde categorieën vanaf het menu in het bovenste gedeelte van de voorpagina (1a);

… Als de categorieën in het menu echter te algemeen voor je zijn – met andere woorden, als je iets specifieks/unieks wilt – is de zoek functie bij het logo het perfecte startpunt (1b).

In elk geval krijgt je doorgaans in beide scenario’s een enorme lijst van duizenden beschikbare dienst aanbieders, gesorteerd op ‘relevantie’:

Fiverr search

Dit lijkt nogal een vaag sorteercriterium, vind je niet? 🤔 Laten we eens kijken of we dit beter kunnen doen.

Om een beetje overzicht te creëren in deze overvloed aan mensen die graag voor je aan het werk willen, gaan we de filters bovenaan het resultaten overzicht gebruiken om een duidelijker overzicht te krijgen:

 • Het belangrijkste filter is “Service Opties” (2a): het toont de beschikbare specialisaties en extra’s voor jouw type project. Als we bijvoorbeeld hebben gezocht naar "artikel schrijven", bevat het een filter voor service opties zoals welke soort tekst, taal en gevoel. Alleen al het filter Service opties zal je normaal gesproken het resultaat met factor 10 te verminderen.
 • Het volgende handige filter is ‘Verkoper details’ (2b), omdat je hiermee het niveau van de verkopers kunt kiezen. Er zijn vier niveaus in de verkopershiërarchie van Fiverr: niveau 1 en 2, Best Gewaardeerd en de rest (nieuwe en inactieve verkopers). Om naar een hoger niveau te gaan, zijn consistente kwaliteit en goede beoordelingen vereist, deze verkopers hebben dan ook de neiging om meer in rekening te brengen voor hun diensten. Voor de beste resultaten raden we aan om in het begin te focussen op niveau 2 – dit zou doorgaans voldoende goede opties moeten opleveren.
 • We raden aan om het filter ‘Budget’ (2c) leeg te laten om te voorkomen dat je je keuze te vroeg beperkt – tenzij je natuurlijk specifiek op zoek bent naar de absoluut goedkoopste opties, in dat geval is het minimaliseren van de risico’s op slechte kwaliteit niet echt van toepassing…
 • Het filter “Levertijd” (2d) kan van pas komen als je je opdracht zo snel mogelijk gedaan wilt hebben. Nogmaals, verwacht hogere prijzen te zien voor de 24 uurs en 3 dagen opties!

2. Vergelijk geen prijzen in zoekresultaten

Hoewel Fiverr helemaal draait om het standaardiseren van diensten, is het onmogelijk om alles volledig identiek te maken – verkopers zijn nog steeds vrij om te bepalen wat er precies in hun aanbiedingen inbegrepen is. Om de zaken nog ingewikkelder te maken, kan een aanbieding zelfs uit 2-3 verschillende pakketten bestaan:

Een freelancer die aanbiedt om een blogpost te schrijven, kan bijvoorbeeld een prijs opgeven voor een bepaalde tekstlengte (bijvoorbeeld 300 woorden), maar kan ook verschillende extra’s in dezelfde aanbieding noemen, bijvoorbeeld een langere tekst van 500 woorden voor een hogere prijs.

Hier is het addertje onder het gras: de zoekresultaten die we in de vorige tip hebben besproken, tonen slechts één prijs. Welke prijs is dit, vraagt je je misschien af?

Fiverr prices

Het is de prijs voor het basispakket (= goedkoopste) van een bepaalde aanbieding.

Er zijn twee problemen met deze situatie: ten eerste is het basispakket misschien niet wat je nodig hebt; en ten tweede – elke aanbieding heeft een ander basispakket!

Conclusie: negeer de prijzen in de zoekresultaten – lees in plaats daarvan zorgvuldig 5-10 aanbiedingen door van de korte lijst die je krijgt nadat je de filters hebt toegepast (zie tip # 1).

Zijn we nu klaar om te bestellen?

Wacht even, er is nog iets dat we willen aanraden voordat je gaat bestellen:

3. Neem vooraf contact op met de verkoper

Kies 2-3 aanbiedingen die er veelbelovend uitzien en stuur elk van de verkopers een persoonlijk bericht. Beschrijf je project in een paar woorden en stel een paar vragen.

Kijk hoe snel de verkopers reageren. Klinken de antwoorden relevant en professioneel?

Zelfs als je op dit moment geen vragen hebt, bedenk dan iets – de manier waarop een verkoper je vragen behandelt, zal je veel meer vertellen dan een vooraf geschreven antwoord dat je waarschijnlijk krijgt als je niets specifieks vraagt.

Als je echt kwaliteit voor je geld wilt krijgen, raden we je af om over de prijzen te onderhandelen, tenzij dit absoluut noodzakelijk is:

 • Allereerst omdat Fiverr al zo goedkoop is voor freelance diensten. Er is een ondergrens voor hoeveel mensen bereid zijn te verdienen per uur, en dankzij de felle concurrentie is Fiverr redelijk dicht bij die limiet.
 • En ten tweede optimaliseren de meeste verkopers hun workflow al om concurrerende prijzen te bieden, dus als je op kortingen aandringt, zullen ze buitengewoon gemotiveerd zijn om te bezuinigen en zo min mogelijk tijd aan je bestelling te besteden – wat begrijpelijk is, vanuit hun perspectief.

De meeste Fiverr-verkopers zijn niet lui of hebzuchtig, maar de logica laat zien dat je waarschijnlijk minder goede resultaten krijgt als je probeert de prijs te verlagen

… Om nog maar te zwijgen van het feit dat een dergelijke strategie de houding van de verkopers ten opzichte van jou en je project waarschijnlijk niet zal verbeteren 🤷

Verplaats jezelf daarom even in de schoenen van de verkoper en respecteer hun harde werk. Fiverr zorgt er nu al voor dat de aanbiedingen zo concurrerend mogelijk zijn.

Zodra je antwoorden op je inleidende berichten ontvangt, zou het vrij eenvoudig moeten zijn om je uiteindelijke keuze te maken. Daarna is het gewoon een kwestie van een order maken, het geld storten en wachten op het resultaat.

Over resultaten gesproken:

4. Aarzel niet om een aanpassing te vragen

De meeste aanbiedingen op Fiverr bevatten de mogelijkheid van ten minste 1 a 2 revisies – maar zelfs als dit niet expliciet wordt vermeld in de details van de aanbieding of pakketbeschrijvingen, zal elke goede verkoper ermee instemmen een redelijke wijziging aan te brengen als je erom vraagt.

Blijf vriendelijk bij het aanvragen van veranderingen en houd er rekening mee dat sommige problemen mogelijk worden veroorzaakt door het feit dat je oorspronkelijke taakbeschrijving niet duidelijk genoeg was!

(Als je besluit om iets te vragen dat je gewoon bent vergeten op te nemen in de oorspronkelijke taak, laat dan een kleine bonus achter voor het extra werk.)

… en ja, natuurlijk weet iedereen dat het beleefd is om ‘dankjewel’ te zeggen, maar we noemen het toch maar even –

als de verkoper extra behulpzaam was of je verwachtingen overtrof, toon hem dan je waardering door een positieve recensie en een bonus achter te laten

Dit is vooral belangrijk als je van plan bent om in de toekomst met dezelfde freelancer te werken – daarover meer details hieronder:

5. Bouw strategische relaties op

“Maar ik ben gewoon van plan Fiverr voor dat ene project te gebruiken!” – zou je kunnen zeggen.

Toegegeven, dit zou de enige keer in je leven kunnen zijn dat je een digitale freelance dienst nodig hebt… Klinkt dat niet een beetje onrealistisch? Dat komt omdat het dat waarschijnlijk is!

Als je eenmaal aan de eenvoud en de enorme keuze van Fiverr gewend bent, is de kans groot dat je ontdekt dat je veel meer werk aan dit platform kunt uitbesteden 🚀

Dus of je nu een lange lijst aan projecten hebt of op dit moment slechts één taak wilt volbrengen, het is de moeite waard om Fiverr strategisch te benaderen:

 • Begin met een klein project om bovenstaande tips te testen en zoek een freelancer die aan jouw eisen voldoet. Als je eenmaal vertrouwd bent met het gebruik van Fiverr, is het tijd voor meer en serieuzere projecten!
 • Sla je favoriete aanbiedingen op met behulp van het hart pictogram; als je eenmaal meer dan 5-6 favorieten hebt, kan het een goed idee zijn om ze in verschillende lijsten te ordenen onder het gedeelte “Bewaard” van je account (menu rechtsboven naast je profielfoto).
 • Laat altijd een beoordeling en review achter en probeer eventuele geschillen rechtstreeks met de verkoper op te lossen voordat je een negatieve beoordeling achterlaat.

Wist je trouwens dat verkopers ook een beoordeling en review over kopers kunnen achterlaten? Dit betekent dat – net als in het echte leven! – elke interactie telt.

Met andere woorden: beleefd, geduldig en snel reageren als koper helpt om de relaties met zowel je huidige als toekomstige verkopers te verbeteren. En dit zal alleen maar een positieve uitwerking hebben op de kwaliteit van het werk dat je krijgt!

Klaar de klus met Fiverr ›

Maar, wat als je hebt besloten om een openbare vacature als koper te plaatsen, in plaats van zelf op zoek te gaan naar freelancers? Hier zijn een paar extra tips voor je:

 • Gebruik een geheim woord in je vacature om slordige, copy-paste aanbiedingen te verwijderen: dit kan zo simpel zijn als de sollicitanten vragen om een specifiek woord (bv. “Banaan” of “Heerlijk”) ergens in hun antwoorden toe te voegen.
 • Stel een realistische prijs op, die niet aan de lage kant is. Dit geeft aan dat je een serieuze koper bent, waardoor je betere verkopers zult aantrekken. Welke prijs je ook bied, elke verkoper kan zijn eigen bod voor je project uitbrengen, waardoor je zowel boven als onder je vraagprijs enige variatie zult zien.
 • Negeer geautomatiseerde e-mails met de “topaanbieding” voor je project – deze kandidaten lijken willekeurig gekozen te zijn, voornamelijk gebaseerd op hoe snel de verkopers reageren op je project. Vertrouw op je eigen inzicht in plaats van op de algoritmen!

Zodra je genoeg aanbiedingen voor je vacature hebt ontvangen kun je dezelfde tactieken volgen die we eerder besproken hebben.

***

Maar wat als je je kansen op kwalitatief hoogstaand werk absoluut wilt maximaliseren? Er is nog een optie waarvan je op de hoogte moet zijn:

Fiverr Pro – Is het het waard?

Weet je nog dat we het eerder over de niveaus van verkopers hadden? In feite heeft Fiverr nog een niveau dat we nog niet genoemd hebben: het heet Fiverr Pro.

Om een “Pro” te worden, moet een Fiverr-verkoper een speciale aanvraag indienen bij het Fiverr-personeel, samen met een portfolio van eerdere werken; alle aanvragen worden handmatig beoordeeld en alleen de top 1% slaagt voor het beoordelingsproces.

Fiverr Pro

Dus in zekere zin lijkt Fiverr Pro aardig op het best Best Gewaardeerde verkopersniveau, alleen dan nog exclusiever.

Hoe zit het met de prijzen? “Pro” klinkt altijd duur… Heeft het zin om voor Fiverr Pro te kiezen als er al filters voor verkopersniveaus beschikbaar zijn in de standaard Fiverr-zoekopdracht?

Toegegeven, Pro-services zijn meestal ergens tussen de 2-4 keer duurder dan de niet-Pro-aanbiedingen in dezelfde categorieën, ze zijn dus niet echt veel goedkoper dan wat je zou krijgen op de meer traditionele platforms zoals Upwork.

Daar zit echter het verschil:

Fiverr Pro is geen apart platform: dezelfde marktplaats, hetzelfde gebruikersaccount, hetzelfde alles – het is gewoon een ander niveau in het verkopersniveau van Fiverr (het hoogste).

Om dit punt te versterken, is er zelfs een speciale schakelaar om alleen Pro-aanbiedingen weer te geven wanneer je de standaard Fiverr-zoekopdracht gebruikt!

Dit brengt ons tot het grootste voordeel van Fiverr als freelance platform:

Op Fiverr heb je een maximale variëteit. Wil je iets snel en goedkoop doen? Geen probleem. Op zoek naar een risicovrije, hoge kwaliteit uitvoering? Hier heb je het!

Met andere woorden, je kunt de perfecte mix vinden op basis van jouw behoeften, waarbij je zowel uit de super-goedkope als de beste 1% kunt kiezen – en alles daartussenin. Welk ander platform kan zich profileren op basis van deze mate van flexibiliteit?..

Over percentages gesproken –

BONUS: Fiverr-kortingsbon 10% korting

Ongeacht of je besluit Fiverr te proberen of niet, het is goed om te weten dat er een manier is om je eerste bestelling 10% goedkoper te maken!

…Houd er rekening mee dat het belangrijkste woord hier “eerste” is- om te benadrukken dat de onderstaande kortingscode alleen werkt op nieuwe kopersaccounts:

 1. Klik op de grote rode knop hieronder om Fiverr te bezoeken; de website wordt, om het je gemakkelijk te maken, in een nieuw venster geopend:

  Ontvang -10% op je eerste Fiverr-bestelling

 2. Navigeer naar de aanbieding die je wilt kopen, kies je gewenste pakket en klik op de groene bestelknop (als je onze tips hierboven hebt gelezen, heb je al contact opgenomen met de verkoper 🤓).
 3. Kies op de volgende pagina de extra’s die je nodig hebt en klik op de knop “Nu bestellen” aan de rechterkant (ja, de knop klinkt een beetje verwarrend – maak je geen zorgen, er worden nog geen kosten in rekening gebracht).

  Fiverr coupon

 4. In het besteloverzicht aan de rechterkant van het scherm zie je een promotiecode-sectie: klik erop en kopieer en plak de volgende code in het veld:

  GIVINGA10
 5. Klik op de grijze knop “Toepassen” en zie hoe het totaalbedrag van je bestelling 10% goedkoper wordt. Je kunt de bestelling nu afronden tegen de nieuwe kortingsprijs.
 6. In de vorige onderkopjes van onze handleiding hebben we geleerd hoe je het meeste uit Fiverr kunt halen – nu weet je ook de truc om je kosten te verlagen!

  ***

  Hoe zit het met de andere kant van de markt? Ziet Fiverr er nog steeds lucratief uit voor freelancers? Tijd om daar achter te komen:

  Hoe te VERKOPEN op Fiverr

  (Nogmaals, als u een koper bent van freelance diensten, is dit deel misschien niet zo relevant voor je – scroll gerust door naar de samenvatting!)

  Zoals met alles in het leven, is het hoogst onwaarschijnlijk dat het onzorgvuldig benaderen van freelancen je grote voordelen zal opleveren;

  – dit zou vooral het geval kunnen zijn in het geval van Fiverr, “dankzij” de felle concurrentie en strikte regels die gelden voor dit platform.

  Toch is Fiverr misschien wel een van de beste plaatsen om als freelancer online echt geld te verdienen: door de focus op microservices kun je snel experimenteren en je aanbiedingen elke dag perfectioneren, terwijl het verkopersniveau ervoor zorgt dat je leven gemakkelijker wordt zodra je een bepaald vaardigheidsniveau en vertrouwen hebt opgebouwd op het platform 📈

  Nogmaals, dit zal niet eenvoudig zijn en je zult in het begin extra hardmoeten werken; maar een maandelijks part-time inkomen van €1.000 – €2.000 maakt het misschien wel de moeite waard.

  Gebaseerd op persoonlijke ervaringen van talrijke succesvolle Fiverr-verkopers, hebben we de volgende tips verzameld om je op reis te helpen naar de top van Fiverr’s verkopershiërarchie:

  🔎 Zoek een kleine niche om in te beginnen: er zijn duizenden freelancers op Fiverr die diensten als “logo-ontwerp” of “artikel schrijven” aanbieden – dus probeer op te vallen, in ieder geval totdat je een topverkoper wordt!

  💼 Maak een portfolio met aanbiedingen: in plaats van op een aanbieding te concentreren, is het verstandig om zoveel mogelijk aanbiedingen op te stellen. Gebruik het snelle tempo van Fiverr in uw voordeel – vervang regelmatig de minst populaire aanbiedingen door nieuwe ideeën om uw deal-flow te maximaliseren.

  🎯 Let op de titel, afbeelding en beschrijving van je aanbieding: neem relevante trefwoorden op (maar vermijd overvulling) en zorg ervoor dat je mooie opvallende afbeeldingen van hoge kwaliteit gebruikt waarmee je je onderscheidt van de rest.

  💰 Concurreer op prijs om een portfolio op te bouwen: 5-sterrenbeoordelingen en positieve reviews zijn essentieel voor je zichtbaarheid op Fiverr – om deze zo snel mogelijk te krijgen, kunt je proberen om je prijzen een tijdje te verlagen, hierdoor investeer je in je toekomstige profiel.

  💌 Laat elke koper zien dat je om hem geeft: zelfs één slechte recensie of beoordeling kan je race naar een hoger verkopersniveaus resetten. Behandel elke koper met respect en doe je best om je werk van zo hoog mogelijke kwaliteit te laten zijn en op tijd af te leveren (ja, dit klinkt voor de hand liggend, maar je zult verbaast zijn hoeveel Fiverr-verkopers dit advies niet opvolgen).

  🚀 Strategisch boven verwachting leveren: het is gewoon een kwestie van de juiste verwachtingen stellen – met andere woorden, je klanten zullen gelukkiger zijn als je een gematigde belofte doet en deze overtreft, dan dat je hoog van de toren blaast en ondermaats presteert.

  📊 Bekijk je verkopersstatistieken! Het belang van snel reageren en een tijdige levering moet je zeker niet onderschatten – Verkopersniveau 1 en 2 worden door Fiverr-algoritmen automatisch toegewezen, voornamelijk op basis van die statistieken.

  🕗 Neem op tijd pauzes om je niet te laten overvallen door stress. Als je echter een vakantie of gewoon een time-out plant, vergeet dan niet om de afwezigheidsmodus in je Fiverr-account te activeren, daarmee voorkom je een overvloed aan gefrustreerde kopers in je inbox.

  📚 Volg cursussen om het vertrouwen te winnen en de zichtbaarheid van je profiel te vergroten. Wist je dat je op Fiverr een hele bibliotheek aan professionele lessen kunt vinden waarmee je badges kunt verdienen die je op verkopersprofiel kunt presenteren? Nou, nu wel.

  Kortom: door langetermijndenken, origineel te zijn, op tijd te leveren en de verwachtingen van de klant te overtreffen, kan zelfs een beginnende freelancer de hoogste verkopersniveaus op Fiverr bereiken.

  En als je eenmaal niveau 2 hebt bereikt (of beter nog – een Best Gewaardeerde verkoper of Fiverr Pro wordt), kan het platform gemakkelijk je belangrijkste bron van inkomsten worden.

  Ons oordeel: Maak volledig gebruik van Fiverr

  Fiverr heeft een lange weg afgelegd vanaf zijn oorsprong als een willekeurige verzameling rare diensten die mensen bereid waren te doen voor $5. Het is nu 2024 en het is een van de grootste online freelance markten ter wereld!

  – Dus, wat is het belangrijkste voordeel van Fiverr ten opzichte van andere platforms?

  Het verbijsterende scala aan keuzes voor elk budget! Als koper vindt je op Fiverr alle denkbare diensten, met prijzen variërend van de goedkoopste koopjes tot premium aanbiedingen.

  – Wie zou deze marktplaats moeten gebruiken om diensten te kopen?

  Fiverr kan vooral handig voor je zijn als je een van de volgende zaken nodig hebt als het gaat om freelance diensten: flexibiliteit, variatie, transparantie en natuurlijk gemak.

  – Wat is de beste manier om Fiverr als koper te benaderen?

  Maak optimaal gebruik van de filters, wees voorzichtig bij het vergelijken van aanbiedingen, neem contact op met verkopers voordat je een bestelling plaatst, behandel de andere partij met respect en bouw positieve langetermijnrelaties op met de beste freelancers.

  (Als je besluit om Fiverr eens te proberen, vergeet de 10% kortingscode voor uw eerste aankoop dan niet – stapsgewijze instructies zijn beschikbaar in dit deel van de handleiding)

  – Hoe excelleer je daarentegen als Fiverr-verkoper?

  Je doel moet zijn om zo snel mogelijk naar een hoger verkopersniveau te gaan: maak een portfolio met niche aanbiedingen en zorg ervoor dat je service altijd uitstekend is, en houd je statistieken positief.

  ***

  Weet je nog steeds niet zeker of Fiverr het juiste platform voor jouw projecten is? Wil je iets toe voegen aan onze analyse? Of wil je gewoon je ervaring met Fiverr delen? Ga naar het commentaargedeelte hieronder!

Laten we het erover hebben!