☑︎ ultima actualizare: mai 2024

În prezent, Fiverr este probabil una dintre cele mai dezvoltate piețe de servicii online din lume. Cu toate acestea, probabil că ai auzit de experiențele neplăcute pe care unele persoane le-au avut cu această platformă.

Va suna un pic paradoxal:

– deși este una dintre cele mai populare destinații pentru servicii de freelancing, Fiverr nu este pentru toată lumea.

Pentru a obține maximum de beneficii în urma utilizării acestei platforme, există câteva lucruri pe care trebuie să le cunoști – fie că intenționezi să cumperi sau să vinzi servicii.

În cadrul acestui ghid, am adunat toate cercetările și experiența noastră cu Fiverr (îl folosim din 2012), pentru a răspunde celor mai importante întrebări:

 • 🦄Prin ce este Fiverr diferit de alte platforme?
 • 🛒Este Fiverr bun pentru cumpărători și în ce situații?
 • 💵Ca freelancer, ar trebui să alegi Fiverr?
 • 😎Care este cel mai mare avantaj al platformei?

Un indiciu privind ultima întrebare – nu, nu e prețul!

La sfârșitul acestui ghid vom oferi un cupon de lucru cu o reducere de 10% pentru prima ta achiziție pe Fiverr (în cazul în care alegi să încerci această platformă).

… Ah, și încă un lucru înainte de a începe: „Fiverr” se scrie cu doi de „r” (fără un motiv anume, pur și simplu așa au dorit fondatorii săi), dar dacă vei căuta fiverrr sau fiver sau chiar fivver pentru a ajunge aici, poți fi sigur că vorbim despre aceeași companie.

Ok, să-i dăm drumul:

Ce este Fiverr? Principalele diferențe vs. alte platforme

După cum am menționat mai devreme, Fiverr nu este o platformă obișnuită de freelancing. Deci, pentru a o putea utiliza în mod eficient, trebuie să înțelegem cum funcționează și de ce este diferită.

De încălzire, iată doar câteva aspecte care ilustrează adevărata dimensiune și scopul platformei Fiverr:

Fiverr fapte

Într-adevăr, e impresionant! Ce este și mai interesant este faptul că Fiverr a reușit să crească atât de mult pornind cu trei idei; acum sună evidente, dar în 2010 erau chiar unice:

 • „Serviciul ca produs” – o abordare nouă pentru serviciile de freelancing standardizate, incluzând prețul, scopul și durata serviciului. Cumpărătorii (buyers) au îndrăgit imediat modul în care Fiverr le-a simplificat viața.
 • Standardizarea a permis schimbul de la modelul în care activitățile vin la freelancer, nu viceversa. Cu alte cuvinte, cumpărătorii sunt încurajați să caute ce au nevoie prin analizarea catalogului vast al platformei Fiverr cu ajutorul unor filtre sofisticate.
 • De asemenea, nu există limitări privind tipul de servicii care pot fi oferite prin intermediul platformei – de la conceperea unui logo și scrierea unui e-book, la înregistrarea textului tău cu vocea lui Trump – atâta timp cât este legal și poate fi furnizat online, vei găsi serviciul pe Fiverr.

Toate cele de mai sus i-au permis lui Fiverr să ofere prețuri imbatabile – de fapt, însuși denumirea platformei vine de la faptul că fiecare serviciu obișnuia să coste exact 5$ în primii săi ani de existență:

Fiverr beta

Prima versiune Fiverr (2010). Sursă: archive.org

Bineînțeles, nu poți plăti pentru orice serviciu 5$ și să te aștepți la o calitate decentă, astfel, în următorii ani Fiverr a evoluat:

 • Cerința de 5$ a fost relaxată pentru a face loc ofertelor mai bune și mai diversificate. Freelancerii puteau solicita mai mult pentru servicii mai complexe, dar eficiența și prețurile mici erau în continuare prioritare.
 • Făcând un pas mai departe, Fiverr Pro a fost introdus ca o selecție a celor mai buni freelanceri, selectați și pre-verificați de echipa Fiverr (mai multe despre aceasta – în următoarea secțiune).

În ciuda tuturor acestor schimbări, principiile Fiverr menționate anterior s-au păstrat până în prezent – servicii standardizate, încurajarea cercetărilor și menținerea unei varietăți extinse de servicii.

Cred că ai putut să ghicești impactul acestui lucru asupra cumpărătorilor, așa-i?

Cum să CUMPERI pe Fiverr

(Psst!.. dacă ești freelancer și cauți doar să oferi servicii pe Fiverr, poți treci la partea despre vânzători)

Probabil că principala îngrijorare a oricărui cumpărător nou pe Fiverr este, bineînțeles, posibilitatea dea primi rezultate de calitate îndoielnică.

Să trecem în revistă metodele pentru reducerea acestui risc.

În mod particular, ne vom concentra asupra procesului implicit al Fiverr (=„serviciul ca produs”) care a fost descris în capitolul anterior. Mai întâi, cercetarea:

1. Folosește filtrele în mod inteligent

Dacă ai nevoie de un serviciu standard (precum scrierea unui articol sau crearea unui logo), poți începe cu categoriile implicite din bara din partea de sus a primei pagini (1a);

… dacă, cu toate acestea, nu știi exact ce ai nevoie sau dacă îți dorești ceva mai „exotic” – bara de căutare de lângă logo este punctul de plecare perfect (1b).

Indiferent de caz, ceea ce vei obține din ambele scenarii va fi o listă imensă cu mii de furnizori de servicii disponibili, clasificați în funcție de „relevanță”:

Fiverr search

Pare un criteriu de selecție destul de vag, nu-i așa? 🤔 Să vedem dacă putem îmbunătății acest lucru.

Pentru a putea face puțină „curățenie” în lista extinsă de persoane dornice să facă lucruri pentru tine, vom folosi filtrele din partea de sus a grilei cu rezultate pentru a le reduce la ceva mai ușor de gestionat:

 • Cel mai important filtru este „Service Options” (opțiuni de servicii) (2a): acesta arată specializările și serviciile auxiliare disponibile pentru tipul tău de proiect. De exemplu, dacă căutăm „writing an article” (scrierea unui articol), filtrul de opțiuni de servicii va conține informații precum tipul textului, limba și tonul vocii. Simpla utilizare a filtrului Service Options te va ajuta să restrângi rezultatele de cel puțin 10 ori.
 • Al doilea cel mai folositor filtru este „Seller Details” (informații vânzător) (2b), deoarece îți permite să alegi nivelul vânzătorului. Există patru niveluri în ierarhia vânzătorilor Fiverr: Levels 1 și 2, Top Rated (cel mai bine cotat) și ceilalți (vânzătorii noi și cei inactivi). Pentru a ajunge la un nivel mai înalt sunt necesare recenzii bune și calitate constantă, drept urmare, astfel de vânzători vor fi tentați să solicite mai mulți bani pentru serviciile lor. Pentru rezultate optime, recomandăm să te concentrezi pe Level 2 pentru început – acest lucru ar trebui să ofere suficiente opțiuni de calitate.
 • Recomandăm să lași filtru „Budget” (buget) (2c) necompletat pentru a evita limitarea timpurie a opțiunilor tale, asta dacă nu ești în căutarea celor mai ieftine opțiuni, astfel că limitarea riscului calității proaste nu va mai fi compatibilă cu strategia ta…
 • Filtru „Delivery Time” (timpul de livrare) este util dacă ai nevoie ca serviciul să fie gata într-un timp foarte scurt. Bineînțeles, așteaptă-te să găsești prețuri mai ridicate pentru variantele de servicii cu livrare în 24 de ore și 3 zile!

2. Nu compara prețurile în rezultatele căutării

Deși Fiverr susține serviciile standardizate, este imposibil ca totul să fie identic – vânzătorii sunt în continuare liberi să specifice ce anume presupune oferta lor. Pentru a complica și mai mult lucrurile, o ofertă poate fi compusă din alte 2-3 pachete diferite:

De exemplu, un freelancer care oferă servicii de scriere a unor articole de blog poate oferi un preț pentru un articol cu o lungime specifică (să zicem, 300 de cuvinte), dar poate include câteva servicii suplimentare în aceeași ofertă, de exemplu: un text mai lung, de 500 de cuvinte pentru un preț mai ridicat.

Uite care-i șmecheria: rezultatele de căutare despre care am vorbit anterior îți vor arăta doar un preț. Care este acela, te vei întreba?

Fiverr prices

Ei bine, este prețul pentru pachetul basic (= cel mai ieftin) pentru orice ofertă.

Există două probleme în această situație: prima, pachetul basic s-ar putea să nu fie ceea ce cauți tu; și a doua – fiecare ofertă va avea un pachet basic diferit!

În concluzie: ignoră prețurile în rezultatele de căutare, în schimb, citește cu atenție 5-10 oferte din lista scurtă pe care o vei primi după cei vei aplica toate filtrele (vezi sfatul #1).

Bun, suntem gata să comandăm?

Stai puțin, mai există un lucru pe care ți-l recomandăm să-l faci înainte de a merge la „shopping”:

3. Contactează vânzătorul înainte

Alege 2-3 oferte care arată promițător și trimite fiecărui vânzător un mesaj personalizat. Descrie pe scurt proiectul și pune câteva întrebări.

Vezi cât de repede primești un răspuns din partea vânzătorului. Răspunsurile sunt relevante și profesioniste?

Apropo, chiar dacă nu ai nicio întrebare relevantă în acest moment, inventează ceva – modul în care un vânzător îți răspunde la întrebări îți va spune mai multe despre el decât un răspuns pregătit în prealabil pe care îl vei primi dacă nu întrebi nimic.

De asemenea, dacă chiar îți dorești un serviciu de calitate, îți recomandăm să nu negociezi prețurile dacă nu este absolut necesar:

 • În primul rând, Fiverr oferă servicii de freelancing foarte ieftine. Există o limită de jos pentru care multe persoane sunt dispuse să lucreze pe oră, iar datorită competiției sale, Fiverr se apropie foarte mult de respectiva limită.
 • Iar în al doilea rând, majoritatea vânzătorilor și-au optimizat fluxul de lucru până în pânzele albe pentru a oferi prețuri competitive; astfel, dacă insiști să obții reduceri, probabil că aceștia nu vor mai fi motivați să lucreze cum trebuie pentru comanda ta – ceea ce este de înțeles din perspectiva lor.

Majoritatea vânzătorilor de pe Fiverr nu sunt puturoși sau lacomi, cu toate acestea, logica simplă sugerează că sunt șanse mari să primești rezultate minime dacă vei încerca să scazi tarifele

… ca să nu mai spunem că o asemenea strategie nu va îmbunătăți atitudinea vânzătorului vizavi de tine și proiectul tău 🤷

În schimb, pune-te în locul vânzătorului pentru o clipă și respectă-le munca depusă. Fiverr se asigură deja că ofertele sunt cât se poate de competitive.

În orice caz, odată ce vei începe să primești răspunsuri în urma mesajului introductiv, ar trebui să fie destul de ușor să iei o decizie finală. După aceea trebuie doar să creezi o comandă, să faci un depozit de fonduri și să aștepți livrarea rezultatului.

Că veni vorba de rezultate:

4. Nu ezita să soliciți revizuiri

Majoritatea ofertelor Fiverr includ cel puțin 1-2 revizuiri, și chiar dacă nu este specificat acest lucru în detaliile ofertei sau în descrierea pachetelor, orice vânzător bun va fi de acord să realizeze modificări rezonabile dacă i se cere.

Atunci când soliciți o revizuire, menține o atitudine prietenoasă și ia în calcul posibilitatea ca unele probleme să fi fost cauzate din faptul că descrierea inițială a cerinței nu a fost destul de clară!

(Dacă chiar ai nevoie de o modificare deoarece a existat un detaliu pe care ai uitat să-l incluzi în cerința inițială, asigură-te că oferi un mic bonus pentru munca suplimentară.)

… și da, toată lumea știe că este politicos să spui „Mulțumesc!”, dar pentru orice eventualitate –

dacă vânzătorul a fost de mare ajutor sau ți-a depășit așteptările, arată-i aprecierea ta lăsându-i o recenzie pozitivă și un bonus

Acest lucru este foarte important dacă intenționezi să lucrezi cu același freelancer în viitor, iar despre acest lucru vom vorbi mai în detaliu în cele ce urmează:

5. Fii strategic și construiește relații

„Dar mă gândesc să folosesc Fiverr doar pentru un proiect anume!” – ai putea spune.

E adevărat, aceasta ar putea să fie singura dată când ai avea nevoie de un serviciu de freelancing digital… Nu-i așa că a sunat un pic nerealist? Probabil pentru că așa și este!

Odată ce te vei obișnui cu simplitatea și numeroasele posibilități pe care ți le oferă Fiverr, există o probabilitate foarte mare să îți dorești să externalizezi și alte proiecte pe această platformă 🚀

Deci, fie că ai o rezervă de proiecte sau cauți să finalizezi un proiect în acest moment, merită să abordezi Fiverr în mod strategic:

 • Începe cu un proiect mic pentru a testa sfaturile de mai sus și pentru a găsi un freelancer care să îți întrunească cerințele. Odată ce te-ai obișnuit cu Fiverr, e timpul pentru proiecte mai serioase și mai voluminoase!
 • Salvează ofertele preferate folosind pictograma inimioară; odată ce ai salvat mai mult de 5-6 oferte, ar fi o idee bună să le organizezi în mai multe liste în secțiunea „Saved” din contul tău (meniu dreapta sus lângă poza de profil).
 • Lasă întotdeauna recenzii și note, și încearcă să rezolvi disputele direct cu vânzătorul înainte de a lăsa o recenzie negativă.

Apropo, știai că și vânzătorii pot lăsa note și recenzii cumpărătorilor? Acest lucru înseamnă că, la fel ca în viața reală, orice interacțiune contează.

Cu alte cuvinte, o atitudine politicoasă, răbdătoare și potrivită a cumpărătorului ajută la îmbunătățirea relațiilor atât cu vânzătorii actuali, cât și cu cei viitori. Iar acest lucru se va reflecta în calitatea muncii pe care o vei primi!

Fă-ți treaba cu Fiverr ›

În regulă, ce se întâmplă dacă te hotărăști să postezi un job public în loc să cauți singur freelanceri? Câteva metode suplimentare pentru arsenalul personal:

 • Folosește un cuvânt secret în descrierea jobului pentru a sorta ofertele de mântuială, copy-paste: poți face acest lucru cerându-le aplicanților să adauge un cuvânt anume (de ex,, „absolut” sau „nebunesc”) oriunde în răspunsul lor.
 • Stabilește un preț realist care să nu fie foarte scăzut. Acest lucru va semnaliza faptul că ești un client serios și astfel vei atrage vânzători mai buni. În orice caz, fiecare vânzător are posibilitatea de a-și stabili propria oferă pentru proiectul tău, ceea ce îți garantează că vei avea parte de multă variațiune atât peste, cât și sub bugetul tău.
 • Ignoră e-mailurile automate cu „ofertele de top” pentru proiectul tău, acești candidați par să fie aleși la întâmplare, în baza rapidității cu care vânzătorii răspund la postarea ta. Ai încredere în judecata ta decât în algoritmi!

Odată ce primești suficiente oferte la postarea ta, trebuie doar să urmărești tacticile pe care le-am discutat mai devreme.

***

Ce trebuie să faci dacă vrei să-mi maximizezi șansele de a obține rezultate de înaltă calitate? Mai există o opțiune de care trebuie să ții cont:

Fiverr Pro – Merită?

Îți amintești că am discutat mai devreme despre nivelurile vânzătorilor? De fapt, Fiverr mai are un nivel pe care nu l-am menționat – acesta se numește Fiverr Pro.

Pentru a deveni un „Pro”, un vânzător Fiverr trebuie să trimită o cerere specială către echipa Fiverr, împreună cu un portofoliu cu lucrări anterioare; toate aplicațiile sunt revizuite manual și doar 1% promovează procesul de revizuire.

Fiverr Pro

Deci, într-un fel Fiverr Pro este destul de asemănător cu nivelul vânzătorului Top Rated – dar ceva mai exclusivist.

Totuși, care sunt prețurile? „Pro” sună întotdeauna mai scump… Are rost să alegi Fiverr Pro dacă tot există filtre pentru nivelurile vânzătorilor disponibile în secțiunea de căutare standard?

E adevărat, serviciile Pro tind să fie între 2 și 4 ori mai ridicate în comparație cu ofertele non-Pro din cadrul acelorași categorii, deci, acestea nu sunt prea ieftine față de ceea ce ai putea obține pe platforme mai tradiționale precum Upwork.

Iată totuși cum stă treaba:

Fiverr Pro nu este o platformă separată: e același marketplace, același cont de utilizator, același tot – este pur și simplu alt nivel în sistemul de clasificare Fiverr (cel mai de sus).

Pentru a înțelege mai bine, există o opțiune specială de afișare a ofertelor Pro chiar și atunci când folosești motorul standard de căutare pe Fiverr!

Acest lucru ne aduce în fața celui mai mare avantaj a lui Fiverr ca platformă de freelancing:

Cu Fiverr, ai cea mai mare varietate de servicii. Ai nevoie de un serviciu rapid și ieftin? Nicio problemă. Cauți un lucru făcut fără riscuri și de calitate? Poftim!

Cu alte cuvinte, poți jongla în funcție de nevoile tale, alegând atât ofertele extrem de ieftine, cât și din cei mai buni 1% și orice între ele. Ce altă platformă poate oferi un asemenea grad de flexibilitate?…

Că veni vorba de procente –

BONUS: Cupon Fiverr de reducere 10%

Indiferent că alegi să încerci Fiverr sau nu, e ok să știi că există o posibilitate de a plasa prima ta comandă cu o reducere de 10%, corect?

… Reține faptul că cuvântul cheie în acest caz este „primul” – pentru a evidenția, codul cuponului de mai jos funcționează doar în cazul conturilor cumpărătorilor noi:

 1. Fă clic pe butonul roșu de mai jos pentru a vizita Fiverr; pentru confortul tău, website-ul se va deschide într-o fereastră nouă:

  -10% pentru prima comandă pe Fiverr

 2. Mergi la oferta pe care dorești să o cumperi, alege pachetul dorit și fă clic pe butonul verde pentru a comanda (dacă ai citit sfaturile noastre de mai sus, deja ai contactat vânzătorul 🤓).
 3. În pagina următoare, alege serviciile suplimentare de care ai nevoie și fă clic pe butonul „Order Now” din partea dreaptă (da, denumirea butonului sună un pic confuz, dar nu îți face griji, încă nu vei fi taxat).

  Fiverr coupon

 4. În sumarul comenzii din partea dreaptă a ecranului vei observa o secțiune pentru coduri promoționale: fă clic pe ea, apoi copiază și introdu următorul cod în secțiunea respectivă:

  FVRRHOLS10
 5. Fă clic pe butonul gri „Apply” și vei observa cum valoarea comenzii tale scade cu 10%. Acum poți să finalizezi comanda beneficiind de un preț redus.

În părțile anterioare din cadrul ghidului nostru am aflat cum să obținem maximum de la Fiverr, iar acum ai aflat trucul pentru a-ți reduce costurile!

***

Dar cum rămâne cu cealaltă tabără a pieței? Este Fiverr în continuare profitabil pentru freelanceri? Haideți să aflăm:

Cum să VINZI pe Fiverr

(Din nou, dacă ești un cumpărător de servicii de freelancing, această secțiune s-ar putea să nu fie relevantă pentru tine, așadar poți trece direct la rezumatul final!)

Așa cum se întâmplă în oricare alte cazuri, abordarea lumii muncii în sistem liber-profesionist cu neglijență te poate priva de multe beneficii substanțiale;

– acest lucru se poate întâmpla și în cazul lui Fiverr, „grație” competiției acerbe și a regulilor stricte aplicate în cadrul acestei platforme.

Cu toate acestea, Fiverr este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune locuri pentru a începe să câștigi bani reali online ca freelancer: concentrarea pe micro-servicii îți permite să experimentezi rapid și perfect cu ofertele tale în fiecare zi, în timp ce sistemul de niveluri ale vânzătorilor se asigură că viața ta devine mai ușoară odată ce atingi un anumit nivel de competență și dobândești încredere pe platformă 📈

Subliniem – acest lucru nu va fi o călătorie ușoară, iar tu va trebui să muncești din greu la început; cu toate acestea, un venit lunar part-time de 1000-2000$ s-ar putea să merite.

În baza experienței personale a numeroși vânzători Fiverr, am centralizat următoarele sfaturi care te pot ajuta să urci către vârful ierarhiei vânzătorilor Fiverr de top:

🔎 Găsește o nișă restrânsă înainte de a începe: există mii de freelanceri pe Fiverr care oferă servicii de „logo design” sau „redactare de articole”, deci, încearcă să eviți să fii prea generic, cel puțin până când reușești să ajungi un vânzător de top!

💼 Concepe un portofoliu de oferte: în loc să oferi toate serviciile la un loc, deschide cât mai multe oferte. Folosește ritmul alert a lui Fiverr în avantajul tău, înlocuiește cu regularitate ofertele mai puțin populare cu idei noi, pentru a-ți maximiza fluxul de oferte.

🎯 Alege un titlu atractiv pentru oferta ta, include imagini și o descriere: include cuvinte cheie relevante (dar evită să le folosești în exces) și asigură-te că folosești imagini frumoase care să iasă în evidență în fața celorlalte oferte privind calitatea și atractivitatea.

💰 Oferă prețuri competitive pentru a-ți construi portofoliul: notele de 5 stele și recenziile pozitive sunt importante pentru a-ți crește vizibilitatea pe Fiverr; pentru a obține câteva cât mai repede, poți încerca să mai scazi prețurile pentru serviciile tale o perioadă, astfel investind în mod eficient în viitorul profilului tău.

💌 Arată-le cumpărătorilor tăi că îți pasă: chiar și o singură recenzie negativă îți poate afecta poziția în clasamentul celor mai buni vânzători. Tratează-ți fiecare cumpărător cu respect și străduiește-te să livrezi servicii de bună calitate la timp (da, acest lucru pare evident, dar este surprinzător faptul că există mulți vânzători Fiverr care nu reușesc să urmeze acest sfat).

🚀 Oferă mai mult din punct de vedere strategic: câteodată este vorba doar de a seta niște așteptări corecte – cu alte cuvinte, clienții tăi vor fi mai fericiți dacă vei face promisiuni moderate și le vei depăși, în loc să pretinzi că le oferi marea cu sarea și nu livrezi acest lucru.

📊 Urmărește indicatorii! Este dificil să se supraestimeze importanța ratei de răspuns și a livrării la timp. Vânzătorii de pe Level 1 și Level 2 sunt alocați în mod automat de algoritmii Fiverr, în baza acestor indicatori.

🕗 Gestionează stresul făcând pauze. Cu toate acestea, dacă intenționezi să pleci în vacanță sau pur și simplu vrei să iei o pauză, nu uita să activezi modul „out-of-office” din contul Fiverr pentru a evita ca cumpărătorii frustrați să facă „coadă” în inboxul tău.

📚 Urmează cursuri pentru a câștiga încredere și pentru a crește vizibilitatea profilului tău. Știai că există o întreagă bibliotecă de lecții profesionale pe Fiverr care îți permit să câștigi ecusoane pe care le poți prezenta pe profilul tău de vânzător? Ei bine, acum știi.

În rezumat, gândirea pe termen lung, originalitatea, livrarea serviciilor la timp și depășirea așteptărilor clienților pot ajuta până și pe un freelancer începător să atingă cele mai înalte niveluri pe Fiverr.

Iar odată ce atingi Level 2 (sau și mai bine, când ajungi un vânzător Top Rated sau Fiverr Pro), platforma poate deveni cu ușurință sursa ta numărul 1 de venit.

Verdictul nostru: Obține maximum de la Fiverr

Fiverr a evoluat mult de la ideea inițială de colecție de servicii aleatoare pentru care ai fi fost dispus să plătești 5$. Iar 2024 acum este una dintre cele mai mari platforme de freelancing din lume!

– Deci, care este avantajul principal al platformei Fiverr în comparație cu alte platforme?

Gama sa amețitoare de opțiuni pentru orice buget! Ca cumpărător, poți găsi orice tip de serviciu pe Fiverr, cu prețuri care pornesc de la adevărate chilipiruri, până la oferte premium.

– Cine ar trebui să folosească această piață pentru a cumpăra servicii?

Fiverr poate să îți fie util dacă ai nevoie unul dintre următoarele servicii de freelancing: flexibilitate, varietate, transparență și, bineînțeles, confort.

– Care este cea mai bună modalitate de a lucra cu Fiverr ca cumpărător?

Profită la maximum de filtre, ai grijă când compari oferte, contactează vânzătorii înainte de a plasa comanda, tratează vânzătorul cu respect și construiește relații pozitive pe termen lung cu cei mai buni freelanceri.

(Dacă te hotărăști să încerci Fiverr, nu uita de cuponul de reducere de 10% pentru prima comandă, instrucțiunile pas cu pas sunt disponibile în partea aceasta a ghidului)

– Cum să excelezi ca vânzător Fiverr, în schimb?

Obiectivul tău ar trebui să fie să atingi nivelul cel mai înalt cât mai repede cu putință: creează un portofoliu de oferte nișate și asigură-te că serviciile tale sunt excelente în mod constant, în timp ce indicatorii tăi nu au de suferit.

***

Tot nu ești sigur dacă Fiverr este platforma potrivită pentru nevoile tale? Ai ceva de adăugat în cadrul analizei noastre? Vrei să-ți împărtășești experiența pe Fiverr? Lasă-ne un mesaj în secțiunea de comentarii de mai jos!

Nu ai găsit ce căutai? Întreabă-ne!
🤓
Am nevoie de mai multe informații despre Fiverr
🤨
Mai am o întrebare despre Fiverr
🤔
Nu știu dacă Fiverr este ceea ce am nevoie
🙄
Altceva...

Haide să discutăm

8 comments

Buna ziua,
Pentru a vinde pe fiverr ai nevoie de firma?
Care este procesul de vanzare? Multumesc anticipat!

Bonczidai Stefania

Bună ziua,

Aș dori să știu dacă pentru a începe sa vinzi pe Fiverr este nevoie sa ai firmă srl sau pfa?

Mulțumesc
O zi frumoasă! :)

Trebuie sa îmi infiintez firma pentru a vinde?

Buna! Sunt in ipostaza de vânzător, level1. Voiam sa va întreb, este nevoie de inițializarea unui pfa/SRL?

buna ! as dori daca se poate, o lamurire in legatura cu taxele legale, cum procedam cand lucram cu FIVERR. un exemplu in cazul meu este ca un pe un job am primit 20 de dolari din care FIVERR a oprit 4 dolari si apoi eu trebuie sa tai o factura sau…NU, din care trebuie sa mai dau statului roman inca 19 % TVA plus 16 % impozit pe profit. care ar fi cadrul legal si care ar fi calculatia sumei cu care ar trebui sa raman dupa taxare(din cei 20 de dolari ca exemplu). mentionez ca am un SRL, sunt la inceput pe FIVERR, si mi se pare 20% o suma destul de mare ca si comision….deci daca sunt obligat sa platesc si celelalte taxe raman cu o suma foarte mica. va rog sa ma lamuriti si va multumesc anticipat !!

Daca vreau sa vand pe Fiverr, care sunt conditiile dpdv legal din Romania prin care eu as putea sa activez pe platforma?( ma refer, imi trebuie deschiderea unui pfa sau srl pentru a plati impozitele pe castig?, etc.)

CUm declari incasarile de pe astfel de platforme, ce forme legale iti trebuie ca sa fi in regula cu actele?

As dori sa stiu cum iti declari veniturile la tine in tara pentru banii castigati pe aceasta platforma. Daca trebuie sa fi pfa sau srl si de ce sau daca nu, de ce nu.