Atunci când vorbim despre „Avast”, primul lucru care ne vine de obicei în minte este „antivirus”. Adevărat, această companie de securitate cibernetică este creatoarea a celui de-al doilea cel mai mare software antivirus din lume…

– cu toate acestea, în această recenzie completă ne vom concentra exclusiv asupra Rețelei virtuale private: Avast Secureline VPN.

Așa că, fii pregătit să primești răspunsuri la toate întrebările tale! Iată cele mai importante aspecte despre Avast VPN pe care le vom acoperi în analiza noastră:

  • 🦄Este ceva special la Avast VPN?
  • 🔒Cât de sigur este Avast VPN?
  • 🐌Poate să îți încetinească internetul?
  • 🏅Merită să alegi Avast Secureline VPN?

La finalul acestui ghid îți vom oferi și cel mai bun târg posibil pentru Avast Secureline, în cazul în care vrei să îl încerci; dar momentan, haide să începem cu începutul –

Ce este unic la Avast VPN?

Există zeci de branduri de Rețele virtuale private pe piață, astfel că este dificil să te diferențiezi; Avast Secureline pare să nu aibă o problemă la acest capitol:

  • Cele 7 zile de încercare gratuită îți permit să testezi Avast VPN fără să introduci detaliile bancare

Perioadele de testare gratuite obișnuiau să fie destul de comune în cazul VPN-urilor, dar acum, din cauza competiție acerbe din piață, aproape nimeni nu își mai permite acest lux – Avast pare să fie excepția:

Încearcă Avast Secureline gratuit ›

Poți descărca software-ul urmând linkul de mai sus care te trimite către pagina oficială unde poți face clic pe butonul „Start free trial” în căsuța din dreapta.

Important! Reține că nu vei putea folosi vreun cod de reducere dacă vei cumpăra ulterior un abonament în aplicația Avast VPN – îți recomandăm să folosești codul de activare pentru a evita această limitare și să obții cea mai bună afacere; vezi secțiunea aceasta pentru detalii.

În plus, pe lângă posibilitatea utilizatorilor de a încerca software-ul în mod gratuit, Avast a introdus recent un mod VPN unic care ar putea fi de interes pentru un număr mare de utilizatori VPN:

  • Smart VPN optimizează în mod automat viteza de internet și elimină nevoia de a administra în mod constant conexiunea VPN.

În acest mod, Avast Secureline detectează cazurile când este necesar un VPN, precum navigarea pe internet prin intermediul rețelelor publice de Wi-Fi sau când faci plăți online, astfel că securizează conexiunea în mod automat.

De asemenea, va alege cele mai rapide servere atunci când faci streaming sau torrenting – fără ajustări manuale 🙌

Mai mult, dacă conexiunea VPN pică în mod neașteptat, modul Smart VPN va opri internetul în mod automat și va reporni odată ce conexiunea va fi din nou sigură.

  • Avast Group, creatorul Avast Secureline VPN, este o companie mare, respectabilă cu o vechime de peste 30 de ani în business de succes.

Acest lucru înseamnă asistență de înaltă calitate, serviciu neîntrerupt garantat, și mai puține bătăi de cap cu rambursări și anulări.

Iată un test: alege un provider VPN și încearcă să găsești o poză a sediului… În cele mai multe cazuri, este un test dificil, dar nu și pentru Avast:

Avast VPN office

Prin contrast cu alte Rețele virtuale private, care tind să funcționeze prin entități juridice opace înregistrate în jurisdicții off-shore, Avast este o companie multinațională căreia îi pasă de reputația sa, astfel că trebuie să ofere servicii de top.

Că veni vorba despre asta:

Securitate și confidențialitate

Atunci când ai în minte cuvântul „securitate”, ar trebui să însemne ceva, nu-i așa? Haide să vedem cum se pliază Avast Secureline VPN pe această promisiune:

  • Produsul este construit după standardele OpenVPN și OpenSSL; este acesta un lucru bun sau rău? În principal, depinde pe cine întrebi, dar susținătorii conceptului de open source îți vor spune că utilizarea protocoalelor auditabile publice îți asigură faptul că niciun cod „făcut în casă” nu este adăugat de însuși VPN-ul, pentru a-ți compromite datele personale.
  • Avast folosește criptarea 256-bit AES pentru a-ți proteja traficul de ochii indiscreți; acest lucru este important, dar nu ceva ieșit din comun – majoritatea VPN-urilor moderne, precum și băncile și alte aplicații de securitate, folosesc cea mai puternică versiune AES cypher (256-biți), așa că să trecem mai departe:
  • Secureline oferă protecție DNS împotriva scurgerilor de informații, care îl împiedică pe providerul tău de servicii de internet să îți urmărească traficul de intrare și de ieșire (da, fac acest lucru tot timpul). Am verificat manual scurgerile de informații DNS pe serverele Avast, și nu am primit niciun rezultat negativ, dar încă o dată, aceasta este o caracteristică destul de standard privind securitatea și confidențialitatea în cazul oricărui VPN serios. Totul este bine până acum!
  • Dar cum stă treaba la capitolul protecția datelor la nivel de server? Dacă analizăm politica de protecție a datelor ale Avast Secureline, găsim o declarație privind principiul no-logs, care înseamnă că niciun IP sau alte date de trafic nu sunt înregistrate sau stocate pe serverele VPN.

Ultima mențiune este cu siguranță cel mai important aspect din listă –

– chiar dacă Avast VPN primește o solicitare guvernamentală de a oferi informațiile pe care le posedă, nu prea o să aibă ce să furnizeze, și cu siguranță nicio informație de identificare personală care ar putea duce către utilizatorii individuali de VPN.

Avast VPN no-log policy

În concluzie, Avast bifează toate căsuțele necesare atunci când vorbim despre securitate și confidențialitate ✔️ În continuare, ne vom concentra asupra altor două aspecte importante pentru orice VPN:

Viteză și deblocare

„Nu ar trebui să observi un VPN bun”, susțin experții – ceea ce înseamnă că o Rețea virtuală privată trebuie să permită viteze de internet similare cu valorile inițiale ale conexiunii tale.

(cu alte cuvinte, un VPN nu îți poate oferi o conexiune mai rapidă decât este deja, dar nici nu ar trebui să îți reducă viteza suficient de mult încât să observi asta)

Deci, cât de rapid este Avast Secureline? 🐆

Pentru a colecta un eșantion reprezentativ de date, am realizat teste multiple în fiecare regiune disponibilă, de mai multe ori pe zi.

Am folosit Speedtest și Fast.com pentru testul de viteză, realizând o medie de la 2-3 măsurători independente pentru fiecare locație. Iată un rezumat al rezultatelor noastre:

Avast VPN speed

La nivelul tuturor regiunilor, Avast Secureline VPN oferă o viteză medie de descărcare decentă, de 35-40 Mb/s, iar în cele mai populare regiuni rezultatele se apropie de 50 Mb/s.

Cum era de așteptat în cazul VPN-urilor, testele noastre au indicat faptul că viteza poate varia în funcție de momentul zilei; acesta este unul dintre principalele motive pentru mențiunea anterioară modul Smart VPN, care se conectează în mod automat la cel mai rapid server disponibil în acel moment.

Serviciile de streaming precum Netflix sunt deblocate în toate regiunile cheie, inclusiv în Statele Unite, bineînțeles, ceea ce este un rezultat grozav pentru orice VPN.

Că veni vorba despre asta, există câteva servere specializate pentru streaming și torrente (P2P), astfel, dacă ești fan filme înrăit sau entuziast peer-to-peer, folosește-le pe acestea pentru performanțe ridicate.

Per ansamblu, Avast Secureline VPN îți oferă ceva aproape de o experiență ideală, atunci când nu observi că folosești un VPN, care te protejează în tăcere în fundal.

Vestea bună?

– Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt:

Prețuri și testare gratuită

Așa cum menționam mai devreme, Avast Secureline este unul dintre puținele VPN-uri care oferă o perioadă de testare gratuită a produsului.

Nu trebuie să introduci un card bancar și nu ești obligat să cumperi la finalul perioadei – o perioadă de testare pe bune, de modă veche și fără obligații!

Folosește linkul de mai jos pentru a accesa website-ul oficial Avast și fă clic pe opțiunea de descărcare a software-ului, îl găsești în partea dreaptă:

Încearcă Avast Secureline gratuit ›

Dacă vrei să folosești VPN-ul în continuare, după expirarea perioadei gratuite de încercare, poți alege una dintre cele trei variante de abonament cu cicluri de plată diferite –

Avast nu folosește trucuri psihologice tipice 🔮 precum oferirea unei luni calendaristice de abonament care este în mod artificial de 5 x mai scump decât un abonament anual (pentru a face varianta a doua să arate mai ieftină)…

În schimb, există planuri pe 1, 2 și 3 ani, sau pe perioade mai lungi, care au prețuri mai bune. Poți să folosești Avast VPN pe până la 5 dispozitive, indiferent de planul ales.

Așa cum am promis, iată cel mai tare târg de care știm:

BONUS: -60% pentru Avast VPN

Da, reducerile pe care le vezi pe pagina Secureline standard sunt deja ceva, dar există posibilitatea de a obține un preț și mai bun…

… și nu, nu există niciun cupon sau cod promoțional implicat, trebuie doar să accesezi pagina lor specială și să cumperi de acolo –

Obține 60% reducere la Avast Secureline ›

După aceea, poți să folosești codul de activare sau pur și simplu să te autentifici în contul tău pentru a adăuga abonamentul la lista de aplicații.

Tare! 🤑

Ok, înainte de a încheia, haide să recapitulăm ce am aflat în timpul cercetărilor noastre despre Avast Secureline:

Avast VPN Avantaje și dezavantaje

  • Este una dintre puținele Rețele virtuale private care îți oferă o perioadă completă de testare (7 zile, fără card de credit)
  • Modul Smart VPN alege în mod automat cele mai bune servere și îți pornește/ oprește VPN-ul în funcție de nevoile tale în acel moment
  • Fiecare conexiune folosește criptare de ultima generație (AES-256) și asigură protecție DNF în fața scurgerilor de date
  • Avast menține o politică no-logs care implică neînregistrarea adresei IP sau a statisticilor privind utilizarea internetului
  • Viteza medie de descărcare este de 35-40 Mb/s, ceea ce înseamnă că este puțin probabil ca Secureline să îți încetinească conexiunea la internet
  • Avast Group este una dintre cele mai mari companii de securitate cibernetică din lume a cărei istorie începe încă din 1988, ceea ce se traduce prin servicii neîntrerupte precum și rambursări și anulări anticipate.
  • Avast pune la dispoziție 700+ servere în 30+ de țări, iar pentru pasionații de VPN s-ar putea să fie destul de copleșitor în comparație cu alți provideri
  • În completarea punctului anterior, numărul de servere specializate pentru streaming și P2P este destul de redus în acest moment
  • Avast VPN nu oferă în acest moment aplicații pentru routere; fanii Linux vor fi nevoiți să caute în altă parte

Merită să folosești Avast VPN?

Acum că știm atât de multe lucruri despre Secureline, a venit momentul pentru verdictul final! Ca de obicei, nu există un „nu” sau un „da” categoric (te așteptai la unul? 🙄 Scuze!)

Ceea ce avem sunt recomandări pentru nevoi specifice și situații de utilizare, în baza analizei noastre amănunțite.

Haide să începem cu lucrurile negative; Avast Secureline nu este pentru tine dacă:

  • ești un împătimit al anonimității care își oferă acordul pentru prelucrarea datelor doar entităților înregistrate pe teritorii off-shore,
  • ești un utilizator experimentat căruia îi place să maximizeze fiecare parametru disponibil și să folosească VPN-uri pe orice dispozitiv posibil, de la PC-uri Linux la Amazon fire.

Pe de altă parte, poate că merită să încerci Secureline dacă bifezi cu da oricare din următoarele:

  • îți place simplitatea și ai nevoie de un VPN de încredere, la un preț decent pentru utilizare acasă sau în cadrul afacerilor de dimensiuni mici,
  • preferi produse de la companii de renume cu prezență la nivel internațional și istoric de lungă durată,
  • sau dacă folosești deja alte produse Avast, caz în care administrarea tuturor sofware-urilor de securitate dintr-un singur loc ar putea fi mai productiv.

Dacă nu ești sigur că acest VPN este potrivit pentru tine, reține că există o modalitate fără riscuri pentru a afla:

Încearcă Avast VPN gratuit›

Pe lângă acestea, poți apela la cunoștințele și experiența colectivă adresând o întrebare în secțiunea de comentarii de mai jos!

Nu ai găsit ce căutai? Întreabă-ne!
🤓
Am nevoie de mai multe informații despre Avast VPN
🤨
Mai am o întrebare despre Avast VPN
🤔
Nu știu dacă Avast VPN este ceea ce am nevoie
🙄
Altceva...

Haide să discutăm