Deprecated: Function get_currentuserinfo is deprecated since version 4.5.0! Use wp_get_current_user() instead. in /var/www/html/wp-includes/functions.php on line 5383

jj

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: logo and portfolio #3634
    jj
    Participant

    Hi Andrii

    actually, now that i tested, also happen with twenty-thirteen theme..

    the fact is that, when on the image’s option i select ‘link to’–> none, nothing happen..i see the picture on the page, but when i put ‘link to’ file media this allows me to pop-up the image (what i need) but download helper let download all medias in the page

    quite strange situation!
    what do you think could be Andrii?

    sincerely
    Jay

    in reply to: logo and portfolio #3624
    jj
    Participant

    Hey Andrii, how’s it going?

    i’ve noticed that using ‘DownloadHelper’ on firefox…my attachments (all photos..on portfolio or attachments in bio etc) are easily downloadable
    and i don’t want it at all! :)
    is it related with the url of the file? how can i fix this issue?

    many thanks as always
    Jay

    in reply to: logo and portfolio #3366
    jj
    Participant

    first archive doesn’t work (404 error), second it’s ok

    thanks already for your great job Andii.

    Jay

    in reply to: logo and portfolio #3359
    jj
    Participant

    Hi Andrii

    this time i tried so hard to make by myself but without any good result..
    can you please tell me how manage the social media widget?
    i need to put the behance icon on the footer

    thanks

    in reply to: logo and portfolio #3334
    jj
    Participant

    no problem Andrii! ;)
    it works perfectly.

    thank you so much again
    Jay

    in reply to: logo and portfolio #3330
    jj
    Participant

    still there, replaced the file, restarted all, but the message is still there :\

    thanks Jay

    in reply to: logo and portfolio #3328
    jj
    Participant

    wait… now i have this

    Warning: include(post-meta.php): failed to open stream: No such file or directory in /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/VBSITO/wp-content/themes/Kanso/content-aside.php on line 38

    Warning: include(): Failed opening ‘post-meta.php’ for inclusion (include_path=’.:/Applications/XAMPP/xamppfiles/lib/php’) in /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/VBSITO/wp-content/themes/Kanso/content-aside.php on line 38
    Comments are closed.

    in reply to: logo and portfolio #3327
    jj
    Participant

    works perfectly, wonderful!
    thanks
    Jay

    in reply to: logo and portfolio #3318
    jj
    Participant

    Hi Andrii, other 2 simple (for you) question to ask

    1a) i made a blog page. when i publish an article down the text appear the author, the date and disable comment…how can i remove all this information?
    1b) what i just told you, happen also on portfolio
    i guess i’ve to fix something on the code..but i don’t want to mess up all the work (i’m a noob sorry)
    2) i also add on the footer the tag list, when i select one of the tag, all the articles with that tag appear..but, on the right side there’s a message saying ‘no widget in here yet’ (i revomed all in purpose) how can i remove even this message to let the page clean?

    Many thanks for your help
    Jay

    • This reply was modified 10 years, 1 month ago by jj.
    in reply to: logo and portfolio #3315
    jj
    Participant

    thank you for reply Andrii

    about question 2, i’ll try something different then, in other case i’ll contact you if i need some help with the code
    thanks for your support!

    Jay

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)