Social Media Widget not working after upgrade

Front page Support Forums Fuji Theme Support Social Media Widget not working after upgrade

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  satori 4 years, 6 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1158

    SocietyTouhou
    Participant

    Hey!

    Just wanted to know if perhaps you have any ideas as to why Social Media Widget does not work after upgrading to the newer version of Fuji, the settings and icons are there but it just doe not appear.

    Any ideas?

    Cheers,
    Denis

    #1160

    satori
    Member

    Hey Denis!

    I’ve re-tested the plugin in all widget areas on a fresh Fuji version 2.2 installation, and it works fine. I couldn’t find the cause of it not working on your website by looking into the admin back-end, so here’s what I propose to do: first, please remove the existing widget from the header widget area; then try reinstalling the plugin by downloading this archive, unzipping it, and uploading the folder found inside into the following directory: /wp-content/themes/Fuji/includes/. After re-uploading the files, refresh the website and try adding the widget anew.

    If the above steps do not help, I wil need access to the plugin’s files, which means that I’ll need to ask you for your ftp login and password (you can send them again to support@satoristudio.net) – and I’ll do my best to solve it as quickly as possible.

    Sincerely,
    Andrew | Satori Studio

    #1164

    SocietyTouhou
    Participant

    Thank you for the tip and the link, it’s working now!

    I have a couple of other questions for you, but I shall open a new topic since it’s easier if somebody else needs help with something to search via topics than browsing through replays.

    Once again thank you!

    Cheers,
    Denis

    #1168

    satori
    Member

    Thanks for that, Denis!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.