Recent Posts Slider

Front page Support Forums Fuji Theme Support Recent Posts Slider

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  satori 4 years, 8 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #1014

    awall
    Participant

    Hello!

    First of all, what a fantastic theme; I’m certainly going to keep Satori in mind for my future WP theme needs. The functionality has been beautiful, the instruction manual is very thorough and helpful, and I haven’t had any problems except one little one:

    I’m trying to get the Recent Posts Slider to work and it is not happening. I have selected recent posts slider in the theme options and I have adjusted the settings in the Recent posts slider admin panel. However, nothing is showing up, just a big white box without any text or any images.

    Thanks!

    #1018

    satori
    Member

    Hey Awall,

    first of all, thank you for the purchase and for the pleasant words!

    Could you please post a screenshot of your Recent Posts Slider settings page (“Appearance -> Recent Posts Slider”)? You can use online image services such as http://postimage.org or http://tinypic.com for your convenience.

    Sincerely,
    Andrew | Satori Studio

    #1111

    awall
    Participant

    Hi! Sorry for the delay. Here’s the screenshot.

    And here’s the site: http://rawcandor.com

    #1112

    awall
    Participant
    #1115

    satori
    Member

    Dear Awall,

    the most probable “candidate” I see from your setting page is the “Category IDs” field – please note that post IDs and category IDs are not the same thing in WordPress – the latter are typically in single digits, so the ones you’ve filled most probably do not exist. To find out the category ID(s) you need, please visit the “Posts -> Categories” menu, click “Edit” on the category you need, and look at the URL of the page: the number after “&tag_ID=” is what you’re looking for.

    Let me know if this helps ;)

    Sincerely,
    Andrew | Satori Studio

    #1139

    awall
    Participant

    Hey Andrew,

    I went and double-checked and confirmed that the category IDs are correct. This was the Url: http://rawcandor.com/wp-admin/edit-tags.php?action=edit&taxonomy=category&tag_ID=473&post_type=post

    What else could it be?

    Alex

    #1141

    satori
    Member

    Dear Alex,

    one more thing worth checking before I ask for your admin credentials: since you have only “thumbnails” selected for the Recent Posts Slider, please check if the posts in the concerned categories do have featured images (see the Manual page 4 on how to set featured images for posts) – otherwise the slider will return empty images. If this does not help, please provide your admin username and password to support@satoristudio.net – I will take a closer look at the back end and do my best to solve the issue!

    Sincerely,
    Andrew | Satori Studio

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.