background image/inserted images and chinese font

Front page Support Forums Kanso Theme Support background image/inserted images and chinese font

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  satori 2 years, 5 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
  • #3274


    Hi there, great template!

    Just a few issues once the site is now up and running:

    1. I inserted background images for each section of the one-page layout, and have images inserted in the body of each section (used as link icons), but sometimes these images don’t show up in Chrome — but, they do show up in both Firefox and Safari.

    2. The Chinese font does not show up consistently — within a paragraph, some are bolded while others are not. This happened a few times in different browsers, but it doesn’t happen in a consistent way, just sometimes. I’m wondering if it’s possible to add a css code to unify/set the chinese font?

    thanks for your help!!!




    Hey IAE,

    first of all, thank you for the purchase!

    I will go over the issues in the same order:

    1). The website looks like this in my Chrome (latest version) at the moment: screenshot. Could you please point me to the images that do not appear in Chrome? Thanks!

    2). This is definitely a font issue, and probably ousite the scope of the theme, yet I’ve found a case with a similar problem, let’s try their proposed solution: please insert this line into the theme header.php file, inside the ” tags:


    removing the space before the “meta” word. Alternatively, you can download this custom header.php file I’ve prepared for you, it already contains the new code. All you need to do is unzip the archive and upload the resulting file into the theme folder (/wp-content/themes/Kanso/), replacing the existing file.

    Andrii / Satori Studio

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.